top of page
  • Foto van schrijverGDVV Martinistad

Martinistad naar DCL 2019!

Onder meer de historische overwinning op de titelverdediger GSS Torino, de geweldige comeback tegen GSC Aarau van 1-4 naar 4-4 in de laatste minuten en de ultieme wraak op Zebre Charleroi kende GDVV Martinistad een ongekend debuut bij de Deaf Champions League in Madrid in 2018.

Uiteindelijk is de Groningse club in seizoen 2017/2018 geeïndigd als 11e van ruim 300 dovenclubs uit heel Europa.

Het jonge team werd daarna voor de tweede keer op rij landskampioen door DSV Catharijne '83 met 3-1 te verslaan. Het bijzondere is dat GDVV Martinistad voor het eerst ongeslagen kampioen was geworden. Met dit landskampioenschap heeft GDVV Martinistad zich weer geplaatst voor de Deaf Champions League, deze keer in Stuttgart.

Eén ding mag zeker niet worden vergeten: zonder de fantastische sponsors was de 11e plek bij de Deaf Champions League nooit gehaald. Ze hebben de warmste dovenclub uit Nederland geweldig geholpen.

Om voor de tweede keer op rij naar de Deaf Champions League te kunnen, is ook jullie steun weer hard nodig. Een kleine donatie zou ons al heel erg helpen. Deze crowdfundingsactie kent een nieuw systeem; beloningen!

Bij een donatie van 25,00 EUR krijg je een dikke stoffen embleem van GDVV Martinistad dat je bijvoorbeeld op je rugzak kunt naaien omdat je een fanatieke supporter van de club bent.

Klik voor andere beloningen op de onderstaande link!


https://crowdfundingvoorclubs.nl/gdvvmartinistad/goal/view/gdvv-martinistad-naar-dcl-2019

Comentários


bottom of page